Dit had ik veel eerder moeten doen....

Sinds een aantal maanden heb ik een digitale spiegelreflexcamera camera, en ik moet zeggen daar geniet ik enorm van. Ik ben er bijna verslaafd aan geworden ;). Achteraf had ik het veel eerder moeten doen, maar ik zat altijd een beetje tegen de prijs aan te hikken. Maar eerlijk is eerlijk het is meer dan het geld waard.
In het begin was ik met name aan het fotograferen op de automatische stand en de verschillende icoontjes aan het uitproberen, die nog specifieker automatisch zijn en semi-automatische stand.
Maar al gauw kreeg ik de drang om "alle" mogelijkheden van de camera te benutten, want tenslotte had ik niet voor niets een DSLR gekocht.
Ik was al op zoek gegaan naar een foto cursus bij mij in de buurt, toen een vriendin aanbod om met mij op stap te gaan en "alle" kneepjes van het vak te leren.
Nu dat heb ik geweten. Aangezien zij amateurfotograaf is zijn we al een paar x een uur lang heel intensief bezig geweest. Ik krijg huiswerk (want fotograferen moet je vooral veel doen) en worden mijn foto's bekritiseerd via de email.....pfff...
Wat leerzaam, leuk, geweldig, verslavend en vooral ontzettend moeilijk!!
Maar bovenal geniet ik van het fotograferen...


Fijne week, groet  Mirjam


2 opmerkingen:

 1. Je foto's zien er mooi uit, dus je vriendin heeft je goede tips gegeven ;) Zelf heb ik sinds een halfjaar een spiegelreflex en ik heb een korte cursus gevolgd, want er zijn inderdaad heel veel mogelijkheden... Toch is veel foto's maken de beste manier om het toestel te leren kennen!

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Mirjam, wacht maar het wordt steeds verslavender! Het is een geweldig hobby en let op als je fotografeert zie andere dingen ook zonder camera.

  Niet vergeten te genieten buiten het leren!

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk dat je bij me langs kwam en bedankt dat je een reactie hebt achter gelaten :-)

Tot een volgende keer.

Groetjes, Mirjam